Nejen program Erasmus+

Připravíme Vám projekt od A do Z

spolupracujemegg

Stáže v Itálii pro žáky bez grantu EU

Škola vaření a Škola kávy v Itálii

Kurzy italské gastronomie a kávy v ČR

spolupracem

Realizované projekty

Program Erasmus+

Ať jste zkušený žadatel, který hledá nové partnery nebo chcete podat žádost o projekt poprvé, neváhejte se na nás obrátit. V rámci programu ERASMUS+ nabízíme českým školám komplexní zajištění mobilit žáků a učitelů u ověřených italských partnerů - podniků a institucí odborného vzdělávání. 

Jsme zkušenými realizátory projektů v rámci programu Leonardo da Vinci a ERASMUS+. Více než 25 let spolupracujeme s italskými podniky a školami. Opíráme se o širokou síť kontaktů a detailní znalost italského prostředí. Od roku 2008 spolupracujeme s Domem zahraniční spolupráce. Realizovali jsme již více než 50 vzdělávacích projektů. Naše zkušenosti jsou garancí bezproblémového průběhu projektů a zárukou vaší spokojenosti. S námi neriskujete plýtvání penězi na omyly a slepé uličky.

Projekty zajištujeme od sepsání žádosti, přes realizaci v Itálii, až po vyplnění závěrečné zprávy.

Evropská Praxe pro růst odborných dovedností

V rámci projektu Evropská Praxe pro růst odborných dovedností nabízíme plnoletým žákům a čerstvým absolventům letní stáž v Itálii a moře a zimní stáž v Dolomitech v délce 1 až 3 měsíců. Stážisté mají z projektu zajištěno ubytování, stravování, pracovní pojištění, tlumočení a pomoc koordinátora stáže. Obdrží přispěvek na dopravu až 100% nákladů a jsou finančně ohodnoceni za svou produktivní činnost.

Mám zájem o spolupráci
Vyplňte vaše údaje, zvolte si téma. My se vám ozveme co nejdříve zpět